Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی هدایت با بیان اینکه ۵ هزار هکتار از املاک واقع در شهر تهران به علت اعمال ضوابط محدود کننده شهرسازی، در بلاتکلیفی به سر می‌برند و فاقد امکان ساخت و ساز، نوسازی و سرمایه گذاری هستند، گفت: عمده این اراضی در مناطق ۱۵، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ واقع شده‌اند. بافت‌های فرسوده واقع در مناطق مرکزی و جنوبی شهر نیز به دلیل محدودیت‌های ساخت و ساز ایجاد شده از سال ۱۳۹۸ دچار رکود مضاعف شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران خاطرنشان کرد: شهرداری تهران به منظور حل این معضل و رفع محدودیت‌ها در بافت‌های فرسوده با اصلاح بند ۱۵ طرح تفصیلی، شرایط مساعدی را برای رونق نوسازی ایجاد کرده است. برای احیا و باز توسعه اراضی و عرصه‌های ناکارآمد نیز برای حدود ۲۵۰۰ هکتار از این محدوده‌ها، طرح‌های بازآفرینی تهیه کرده که با تصویب آنها، املاک مذکور امکان نوسازی و توسعه پیدا خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه ۵۳۷ هکتار از این اراضی در محدوده خیابان فداییان اسلام در مناطق ۱۵، ۱۶ و ۲۰ قرار گرفته‌اند، از تهیه طرح بازآفرینی این محدوده و تبدیل آن به پهنه فعالیت، سکونت و خدمات خبر داد و اظهار کرد: امید است با اجرایی شدن این طرح، اتفاقات مثبتی در جهت ارتقا کیفیت زندگی برای شهروندان ساکن در این محدوده رقم بخورد.

هدایت متذکر شد: طرح بازآفرینی برای سایر اراضی بلاتکلیف و املاک فریز شده از جمله کوره‌های آجرپزی، شن چاله‌ها و اراضی وقفی به مساحت ۷۵۸ هکتار در منطقه ۱۹، اراضی مزروعی و بلااستفاده منطقه ۱۸ به مساحت ۸۴۱ هکتار، محلات کن، فرحزاد و محلات تاریخی منطقه ۱۲ و همچنین اراضی و پادگان‌های نظامی دوشان تپه به مساحت ۲۲۵ هکتار، پادگان جی به مساحت ۶۸ هکتار و پادگان کوهک به مساحت ۱۳۰ هکتار تهیه شده است که پس از تصویب امکان ساخت و ساز، توسعه و نوسازی در محدوده‌های مذکور فراهم می‌شود.

سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران از مرتفع کردن محدودیت‌های ساخت برای بقیه محدوده‌ها که شامل حدود ۱۱۰۰۰ پلاک هستند با اجرایی کردن طرح TDR (حق توسعه) و تبدیل ۳ طبقه‌ها به ۴ طبقه خبر داد.

هدایت ابراز امیدواری کرد که ۵ هزار هکتار املاک بلاتکلیف تهران تا پایان سال جاری تعیین تکلیف شود تا شهروندان بتوانند نسبت به نوسازی و باز توسعه املاک خود در این محدوده‌ها اقدام کنند.

کد خبر 5577293

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نوسازی شهر تهران راه و شهرسازی ساخت و ساز شهرداری تهران اربعین حسینی اربعین 1401 سازمان محیط زیست کمیته امداد امام خمینی حفاظت از محیط زیست دادستانی تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران قوه قضاییه بهزیستی مدیریت بحران مدیریت شهری شرکت کنترل کیفیت هوای تهران انسیه خزعلی محدوده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد

رئیس اداره راه و شهرسازی زهک گفت: سند تک برگی تمام اراضی ملی در حریم و محدوده این شهرستان به نام سازمان ملی زمین و مسکن اخذ شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راه و شهرسازی استان، مرتضی باغبانی اظهار کرد: در حال حاضر کل وسعت اراضی سازمان ملی زمین و مسکن در شهرستان زهک (محدوده و حریم شهر) بیش از ۲۸۴ هکتار است که سند این اراضی در راستای افق شهرسازی آینده این منطقه و بر اساس ماده ۹ قانون جامع حدنگار به نمایندگی سازمان ملی زمین و مسکن به نام دولت صادر شده است.

وی افزود: تثبیت مالکیت اراضی، کاهش دعاوی قضائی و تأمین زمین مورد نیاز برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن از مهم‌ترین اهداف و مزایای اجرای قانون حدنگاری یا کاداستر اراضی ملی و دولتی است.

رئیس اداره راه و شهرسازی زهک خاطرنشان کرد: افزایش ضریب حفاظتی، کاهش عوامل تخریب و جلوگیری از تجاوز و تعدی به اراضی ملی، دسترسی آسان به اطلاعات مالکیت دولت و همه مالکان املاک از نظر محل و موقعیت آن، به‌روزرسانی اطلاعات نقشه‌ها و کاهش اختلافات حقوقی مردم از دیگر مزایای اجرای قانون حدنگاری یا کاداستر است.

کد خبر 751042

دیگر خبرها

  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • هفت خان مشکلات پیش روی اراضی هفت آسیاب سنندج
  • راهکار دولت برای پایان بلاتکلیفی ۳۲ ساله مالکان هفت‌آسیاب
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۱۷۵هکتار اراضی کشاورزی چهارباغ آزاد سازی شد
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی