Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@23:03:57 GMT

اجرای طرح بازآفرینی املاک فریز شده در پایتخت

تاریخ انتشار: ۸ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۸۶۲۲۵

اجرای طرح بازآفرینی املاک فریز شده در پایتخت

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، مهدی هدایت، سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران اظهارداشت: 5 هزار هکتار از املاک واقع در شهر تهران به علت اعمال ضوابط محدود کننده شهرسازی، در بلاتکلیفی به سر می برند و فاقد امکان ساخت و ساز، نوسازی و سرمایه گذاری است.

وی عنوان کرد: عمده این اراضی در مناطق ۱۵، ۱۸، ۱۹، ۲۰ و ۲۱ واقع شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بافت‌های فرسوده واقع در مناطق مرکزی و جنوبی شهر نیز به دلیل محدودیت‌های ساخت و ساز ایجاد شده از سال ۱۳۹۸ دچار رکود مضاعف شده‌اند.

 سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران یادآور شد: شهرداری تهران به منظور حل این معضل و رفع محدودیت ها در بافت های فرسوده با اصلاح بند 15 طرح تفصیلی، شرایط مساعدی را برای رونق نوسازی ایجاد کرده است.

هدایت گفت: شهرداری برای احیا و بازتوسعه اراضی و عرصه‌های ناکارآمد نیز برای حدود 2500 هکتار از این محدوده‌ها، طرح های بازآفرینی تهیه کرده که با تصویب آنها، املاک مذکور امکان نوسازی و توسعه پیدا خواهند کرد.

 سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به اینکه 537 هکتار از این اراضی در محدوده خیابان فدائیان اسلام در مناطق ۱۵، ۱۶ و ۲۰ قرار گرفته اند، از تهیه طرح بازآفرینی این محدوده و تبدیل آن به پهنه فعالیت، سکونت و خدمات خبر داد و ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این طرح، اتفاقات مثبتی در جهت ارتقاء کیفیت زندگی برای شهروندان ساکن در این محدوده رقم بخورد.

هدایت متذکر شد: طرح بازآفرینی برای سایر اراضی بلاتکلیف و املاک فریز شده از جمله کوره های آجرپزی، شن چاله ها و اراضی وقفی به مساحت 758 هکتار در منطقه 19، اراضی مزروعی و بلااستفاده منطقه 18 به مساحت 841 هکتار، محلات کن، فرحزاد و محلات تاریخی منطقه 12 و همچنین اراضی و پادگان های نظامی دوشان تپه  به مساحت 225 هکتار، پادگان جی به مساحت 68 هکتار و پادگان کوهک به مساحت 130 هکتار تهیه شده است که پس از تصویب امکان ساخت و ساز، توسعه و نوسازی در محدوده های مذکور فراهم می شود.

سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران از مرتفع کردن محدودیت های ساخت برای بقیه محدوده ها که شامل حدود 11000 پلاک هستند با اجرایی کردن طرح TDR (حق توسعه) و تبدیل 3 طبقه ها به 4 طبقه خبر داد و گفت: موضوعی که براساس آن بر محدودیت های ناشی از قرارگیری در حرائم بافت تاریخی، عناصر طبیعی و ... فائق خواهیم آمد.

هدایت ابراز امیدواری کرد که 5 هزار هکتار املاک بلاتکلیف تهران تا پایان سال جاری تعیین تکلیف شود تا شهروندان بتوانند نسبت به نوسازی و بازتوسعه املاک خود در این محدوده ها اقدام کنند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نوسازی املاک فریز شده سرپرست سازمان نوسازی شهر تهران محدودیت ها محدوده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۸۶۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی گفت: با ورود دستگاه قضایی بیش از دو هزار و 100 هکتار از اراضی ملی و منابع طبیعی استان در سال گذشته که مورد تعرض و تصرف عده ای افراد سودجو قرار گرفته بود با اقدامات قانونی رفع تصرف شد.

 ناصر عتباتی افزود: اقدامات قانونی که در این خصوص صورت گرفت شامل رفع تصرف بیش از ۳۴۹ هکتار در اجرای تبصره ماده ۵۵ و بدون ارجاع به محاکم، قلع و قم ۱۸۲ فقره در مساحتی بالغ بر ۱۵۹ هکتار، اجرای احکام خلع ید در یکهزار و ۱۳۷ فقره به مساحت بیش از یکهزار و ۲۴۷ هکتار بود.

عتباتی، همچنین به اقدامات صیانتی در مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغی در سال گذشته نیز پرداخت و گفت: دستگاه قضایی استان پارسال به منظور مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز اراضی زراعی و باغها با تشکیل قرارگاه پیشگیری از تغییر کاربری غیرمجاز اراضی در استان و شهرستانها با محوریت سازمان جهادکشاورزی استان، دو هزار و ۶۸۶ مورد تغییرکاربری غیر مجاز در سطح استان به مساحت بیش از ۸۲ هکتار را شناسایی و در اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغها به تعداد ۸۰۲ مورد به مساحت بیش از ۱۵ هکتار و اجرای احکام قطعی محاکم کیفری به تعداد ۲۱۳ مورد به مساحت بیش از شش هکتار به تعداد یکهزار و ۱۵ مورد قلع و قمع مستحدثات از تغییر کاربری در این اراضی جلوگیری کرد.

رئیس کل دادگستری استان ، همچنین با اشاره به رفع تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی گفت: در سال گذشته بیش از ۶۵ هکتار از تصرفات غیر مجاز اراضی ساحلی، بستر و حریم رودخانه‌ها و انهار طبیعی استان رفع تصرف شد.

 

 

دیگر خبرها

  • سند تک برگی تمام اراضی ملی در محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • سند تک برگی تمامی اراضی ملی محدوده و حریم شهر زهک اخذ شد
  • اخذ سند تک برگی تمامی اراضی ملی در محدوده شهر زهک
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رشد ۴۰۰ درصدی طرح‌های بازآفرینی شهری در پایتخت
  • واگذاری قابل توجه زمین در زنجان برای اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی در استان آذربایجان غربی